Levertijd en kosten

Verzendkosten

Voor elke bestelling betaal je een vaste prijs van 4,50 euro. Vanaf €50,- gratis verzenden in nl. De spinnewielen en kaardmolens van Louët en Ashford worden franco verzonden. Voorgaande geldt voor bestellingen met een afleveradres in Nederland.
Verzendkosten voor buitenlandse zendingen zijn onder voorbehoud.

Levertijd
De geschatte levertijd is 2-5 werkdagen. Onder voorbehoud. De levertijd van meerdere kilo's lontwol kan soms iets langer duren. Ivm bestellen. 1-3 weken.
Wil je graag weten wat de levertijd is van je bestelling, neem dan gewoon even contact op.
De Ashford en Louët artikelen worden ook meestal speciaal besteld. In de meeste gevallen kan dit binnen 2-5 dagen geleverd worden, bij voorraad. Maar als het niet op voorraad is, dan kan dit ook langer duren (1-4 weken).
Wil je graag weten wanneer iets geleverd wordt, stuur me dan voor het bestellen even een emailtje, dan geef ik je de levertijd door.

Ben je het voor een bepaalde datum echt nodig, bijv. voor een workshop, verjaardag o.i.d., geef dit dan altijd door bij de bestelling of vraag vantevoren aan of het mogelijk is. Dan is het voor jou duidelijk of je het daadwerkelijk voor die datum binnenkrijgt. Ik reageer dan altijd met de leverdatum. 

Kijk ook in de desbetreffende rubriek naar aanvullende informatie over de levertijden e.d.

Wij zijn van 5 tot en met 13 mei 2018 gesloten. Bestellingen tot en met vrijdag 4 mei worden nog in behandeling genomen. Vanaf 14 mei worden de bestellingen weer verstuurd. 

 

Product van de dag
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein